VI ERBJUDER

UNDERTAK/MATERIAL

MINERALULL

MINERALULL

Mineralull har mycket goda ljudabsorberande egenskaper, är väl isolerande och klassas i de flesta fall som ett icke brännbart material.

TRÄULL

TRÄULL

Träull är en hållbar och miljövänlig produkt som främst används i industrihallar och offentliga byggnader som skolor och sporthallar. Materialet är ljudabsorberande och brandskyddande.

GIPS

GIPS

Gips är ett naturmaterial som i väldigt liten utsträckning påverkas av temperaturväxlingar och fukt. Det har ljudisolerande egenskaper och innertak av gipsskivor fördröjer brandspridning.

METALL

METALL

Undertak i metall har många praktiska fördelar samtidigt som det ger ett modernt intryck. Det lättskötta materialet är slitage- och fukttåligt och har goda ljudabsorberande egenskaper.

GOLV

INSTALLATIONSGOLV

INSTALLATIONSGOLV

Installationsgolv är ett uppreglat golv där golvplattor läggs på ett ramverk av stål. Det upphöjda golvet skapar utrymme för smidig installation och underhåll av till exempel kablage, vvs och lufttillförsel.

STÄLLVERKSGOLV

STÄLLVERKSGOLV

Ställverksgolv utgörs av slitstarka och tåliga golvplattor som läggs på en stålstomme med mycket hög lastförmåga och används för ställverk, transformatorer och annan tung elteknisk utrustning.

SYSTEMVÄGGAR

SYSTEMVÄGGAR

Modulbyggda systemväggar är smidiga att montera både första gången och när ni behöver bygga om, de kan specialanpassas efter era behov och är flexibla och miljövänliga.

LJUDSKOLA

LJUDSKOLA

En bra arbetsmiljö är mer än ergonomiska möbler, ventilation och lagom temperatur. I en komfortabel arbetsmiljö ingår även att isolera och absorbera ljud som annars upplevs som störande.