OM OSS

R Lindström Undertak AB grundades 1986. Idag är vi 6 medarbetare på våra kontor i Örebro och i Linköping och tillsammans har vi över 70 års erfarenhet av undertak. Vi har dessutom 20 st montörer som arbetar över hela landet.

Vår affärsidé är att sälja och montera undertak av hög kvalitet i affärslokaler, kontor, industrier och offentliga miljöer som till exempel skolor och sjukhus i hela Sverige.

Certifierade montörer

Rätt val av material och lösningar är en del av det lyckade slutresultatet. Kunniga montörer med gedigen yrkeskunskap är en annan. Därför är alla våra montörer certifierade och vi vidareutbildar såväl montageledarna som montörerna fortlöpande.

MEDLEMMAR I UNDERTAKSFÖRENINGEN

Undertaksföreningen, för kvalitet och förtroende

Lindström Undertak är medlem i Undertaksföreningen, en förening som bildades 1978 och bland annat har till syfte att utveckla branschen. För att vara medlem krävs att företaget till väsentlig del utför undertaksmontage samt innehar erforderlig kompetens och förmåga att bedriva ett kvalitetsmedvetet arbete inom branschen.

FLEX GROUP

Helhetslösningar från golv till tak

Lindström Undertak är en del av FLEX Group AB, en koncern där vi tillsammans med våra systerbolag FLEX Interior Systems, Perakustik och Interiör Akustik erbjuder helhetslösningar från golv till tak. Smidigt, tryggt och enkelt för dig som beställare.

FLEX Group är specialiserade på systemväggar och undertak för till exempel kontor, skolor, industrier, sjukhus och affärslokaler. Med kunskap, kompetens och ett kundfokus som gör verklighet av beställarnas visioner levererar och monterar vi kvalitetssäkrade lösningar i hela Sverige. Vi har många års erfarenhet i branschen och inget projekt är för litet eller för stort.

Tillsammans skapar vi bra arbetsmiljöer.